Crvena Zvezda nudi pomoć napadnutima kod Knina

Fudbalski klub Crvena zvezda ponudio je pomoć posjetiteljima lokala kod Knina, koji su preksinoć napadnuti i povrijeđeni dok su gledali TV-prenos utakmice tima tog kluba, i pozvao vlasti Hrvatske da što prije otkriju i procesuiraju napadače, izjavio je predsjednik Svetozar Mijailović.

„FK Crvena zvezda je duboko razočaran činjenicom da su njegovi navijači u mjestu Uzdolje kod Knina napadnuti dok su pratili meč našeg kluba s ekipom Jang Bojs. Crvena zvezda je klub koji se uvijek zalagao za fer-plej, a samim tim da svakom navijaču bude dozvoljeno da iskaže svoju navijačku pripadnost. Naš klub ovim putem šalje podršku svim povrijeđenim navijačima i nudi svu neophodnu pomoć, a od nadležnih organa traži da što prije budu otkriveni i procesuirani počinioci ovog kukavičkog napada“, navodi se u izjavi Mijailovića dostavljenoj medijima.


Pročitajte još:

Linta: Ustaške snage brutalno fizičke napale Srbe u selima Uzdolje i Đevrske kod Knina


Gosti kafića koji su u srijedu uvečer gledali TV prenos utakmice Jang Bojs – Crvena zvezda u mjestu Uzdolje blizu Knina napalo je 15 maskiranih osoba, a među napadnutima je bilo žena i djece, prenijeli su hrvatski mediji.

Preuzeto sa: Banija Online

Nema komentara

Napišite komentar