Linta i delegacija izbjegličkog naselja Ovča na sastanku kod direktora Infostana

Na inicijativu  predstavnika izbjegličkog naselja Ovča iz Beograda narodni poslanik Miodrag Linta je dogovorio sastanak sa direktorom JKP “Infostan” Strahinjom Danilovićem.  Sastanak Linte i delegacije izbjegličkog naselja Ovča sa direktorom Infostana održan je u srijedu 13. februara u ulici Danijelova 33. Sastanku su prisustvovali direktor Strahinja Danilović, direktor Sektora naplate Lidija Gligorić, narodni poslanik Miodrag Linta i delegacija izbjegličkog naselja Ovča koju su činili Marijana Stojaković, Vukosava Mrđen, Milena Tintor, Mirko Bucalo, Luka Borjan i Slađana Lukačić.

Delegacija izbjegličkog naselja Ovča upoznala je Strahinju Danilovića i Lidiju Gligorić sa brojnim problemima. Dogovoreno je  da Infostan  razdvoji plaćanje troškova  grijanja Staniconara od  troškova grijanja stanara, da se uradi kompletna revizija plaćanja zajedničke električne energije za grijanja.  Delegacija izbjegličkog naselja je posebno tražila da se grijanje ubuduće vrši preko kalorimetara jer je po njima najjeftiniji vid grijanja.

Linta je zamolio Strahinju Danilovića i Lidiju Gligorić da pomognu u rješavanju navedenih problema. Direktor Infostana i direktorka naplate su pokazali razumijevanje i rekli da će učiniti sve što mogu da se riješe problemi izbjegličkog naselja iz njihove nadležnosti. Dogovoreno je da predstavnici stanara budu u kontaktu sa Lidijom Gligorić.

 

Informativna služba
Saveza Srba iz regiona

Nema komentara

Napišite komentar