F313

NK „Petrova Gora“ iz Vojnića odigrao prijateljske utakmice sa FK „Fruškogorac“ u Sremskoj Kamenici (Novi Sad) i primio poklone u sportskoj opremi

Drugog dana posjete Srbiji 28. novembra 2015. godine nogometni klub „Petrova Gora“ iz Vojnića odigrao je dvije prijateljske utakmice sa Fudbalskim klubom „Fruškogorac“ u Sremskoj Kamenici. Juniori FK „Fruškogorac „ su pobijedili juniore NK „Petrova Gora“ sa 3:1 a seniori FK „Fruškogorac“ su pobijedili seniore NK „Petrova Gora“ sa 3:2. Važno je istaći da je rezultat bio u drugom planu.

U svečanom dijelu prisutnim fudbalerima obje ekipe i gledaocima obratili su se zamjenik predsjednika Odbora za dijasporu i Srbe u regionu Miodrag Linta, Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, predsjednik Fudbalskog kluba „Partizan“ Zoran Popović, predsjednik FK „Fruškogorac“ Darko Lazarević i predsjednik NK „Petrova Gora“ Milorad Knežević.

Linta se,  u ime organizatora ,  zahvalio donatorima koji su u sportskoj opremi pomogli NK „Petrova Gora“.  Radi se o FK „Partizan“ koji je donirao 22 para novih kopački, FK „Fruškogorac“ koji je donirao 17 pari kopački; fudbaleru Milanu Jovanoviću koji je donirao 10 fudbalskih lopti i Dušku Rađenoviću, rodom iz Srba, koji je donirao 20 majica i dresova i 40 štucni.

Nakon službenog dijela predsjednik Mjesne zajednice Sremska Kamenica Ljubomir Lasica i rukovodstvo FK „Fruškogorac“ iz Sremske Kamenice su za fudbalere NK „Petrova Gora“ i FK „Fruškogorac“  i njihove prijatelje organizovali ručak u etno kući „Čarobnjak“ .  Poslije ručka prisutne je zabavljala krajiška grupa Crni biseri.  Miodrag Linta, Mile Šapić i Petar Šaula ispratili su u večernjim časovima igrače i rukovodstvo NK „Petrova Gora“ koji su autobusom krenuli svojim kućama na Kordun.

(Da otvorite sliku u punoj veličini kliknite na nju)

Nema komentara

Napišite komentar