Novi sajt Saveza Srba iz regiona

Poštovani prijatelji,

Čast nam je da Vam predstavimo novu internet prezentaciju Saveza Srba iz regiona koja je modernijeg izgleda. Novi sajt je daleko pregledniji, jednostavniji i funkcionalniji od prethodnog. Pored toga, prilagođen je različitim formatima uređaja.

Novi sajt ne promoviše samo našu organizaciju već, između ostalog, prati aktivnosti naših ljudi koji žive u Srbiji, a koji su rodom i porijeklom iz Krajine, Republike Srpske, Federacije BiH i drugih krajeva bivše Jugoslavije, Srba koji žive na području zapadnog Balkana i u dijaspori. Važan dio novog sajta jeste kultura sjećanja na stradanje našeg naroda i učešće u ratovima tokom XX vijeka.

Na novom sajtu postoji niz rubrika, kao što su Vijesti, Društvo, Kultura, Da se ne zaboravi, Region, Dijaspora, Sport i Video. Jedan od ciljeva jeste da budete blagovremeno obaviješteni o događajima koji se dešavaju u Srbiji, regionu i dijaspori.

Izrada i redizajn sajta povjeren je Milisavu Šapiću, uz podršku kreativnog tima Studia Hum.

Želimo Vam prijatne trenutke na sajtu Saveza Srba iz regiona!

Informativna služba
Saveza Srba iz regiona

Komentari
  • Avatar

    DOBRO JE DA SE NEKO SETIJO I BORACA IZ REPUBLIKE HRVATSKE.TJ.BORACA REPUBLIKE SRBSKE KRAJINE.TKOJI SU TOTALNO ZABORAVILI,TAKO I MNOGE IZ DRUGI REPUBLIKA TKOJI SU BRANILI SVOJE I BILI U POCETKU RATA KAO FORMACIJA TERITOJALNE OBRANE.TKOJI SU I U MIRNODOBSKIM USLOVI BILI PRIPADNICI JNA.MANIPULACIJOM GENERALSTABA,SU OD NAS KOJI SMO UCESNICI RATA,OD 18. 06.1991.GOD.NISU NI DANA RATNOG STAZA UPISAN U VOJNU KNJIZICU.A KOLIKO ZNAM KADA VAS POZOVU U MIRNODOBSKIM USLOVIMA NA VOJ.VEZBU SVE JE ZAVEDENO OD KADA DO KADA STE BILI NA VEZBI.KADA SAM SE OBRATIO PUKOVNIKU,TJ KOMADANTU JEDNE KASARNE U SRBI,ZA UPIT KAKO DA UVEDEM RATNI STAZ A BIJO SAM NA SVIM RATISTIMA UCESNIK,PRIP. SPEC.JEDINICA .VOJSKE I POLICIJE. DOBIJO SAM PRILIKOM CITANJA MOJE VOJNE KNJIZICE DJE JE ZAVEDENO UCESCE U RATU.PREGLEDOM PO BR. MOJE KASARNE DJE JE OPECACENO UCESCE,DOBIO SAM ODGOVOR DA TA KASARNA NIJE NI POSTOJALA NA PROSTORIMA.RSK.TAKO DA SMO PREVARENI OD GENERALSTABA VOJSKE JUGOSLAVIJE.A TAKO SAM I PROSAO I OD SRBIJE TKOJA MI NIJE PRIZNALA UCESCE U RATU 1999.A BIO SAM PRIPADNIK,JCO.VOLEO BI DA USPEMO OSTVARITI SVA PRAVA TKOJIMA SVAKA ZEMLJA NA SVETU PRIZNAJU,DALI TO BILI INVALIDI,VETERANI,BITNO DA SMO SA PONOSOM BILI BORCI BILO KOJE FORMACIJE,DA OBRANIMO SRBSTVO I SRBSKE ZEMLJE.A SADAS SMO DOZIVELI PONIZENJE I DA SE MORAMO TOLIKO NISKO SPUSTITI,DA MOLIMO ZA ONO NASTO BI SVAKA ZEMLJA BILA PONOSNA NA SVE PRIPADNIKE,DOBROVOLJCI,AKTIVNI PRIPADNICI.TKOJI ZAKONSKI NEMAJU PRAVO.NI NA BILO KOJE USLUGE I DA NAM SE DA ONO STO SMO ZASLUZILI I NASI POGINULI PRIPADNICI I NJIHOVA PORODICA.HVALA SRBI STO SAM POSTAO INVALID POSLE NATO BOMBARDOVANJA,I DOVEO SVOJE ZDRAVSTVENO STANJE TAKVO KAKVO JE.I DODJELILI MI INVALIDSKU PENZIJU,U IZNOSU OD 23000.DIN.MESECNO.HVALA SRBIJO JOS JEDNOM.ZA OVAKO VELIKO PRIMANJE GDE SAM 100% NESPOSOBAN ZA RAD,A VOLEO BI DA JOS RADIM DA BI SI MOGAO OBEZBEDITI SKROMAN ZIVOTJER PENZIJA UBIJA ISTO KAO METAK.A BOLJE DA SAM I PRIMIO METAK NEBI BAR ZNAO STA CU DOZIVETI.ALI NADAM SE DA CU JOS JEDBNOM DOZIVETI DA SE ZARATI SAMO BI SADA BIJO MNOGO PAMETNI.

    četvrtak, 06. jun 2019.

Napišite komentar