Održano peto Slavonsko veče u novosadskom naselju Futog

Poštovani i dragi prijatelji,

Pripala mi je čast da vam se u ime cijele organizacije 5-te slavonske večeri obratim s nekoliko reči zahvalnosti. Zbrajamo uspjehe svih ovih pet godina i dolazimo do zaključka da iz godine u godinu imamo sve veći odziv naših dragih slavonaca i svih ljudi koji poseduju veseli duh naših zavičaja. Zatvaramo i ovu godinu sa velikim uspehom.

Imamo čast da se srećemo sa divnim ljudina,koji zajedno sa nama čuvaju od zaborava neke trenutke iz prošlosti. Tako je bilo i ovog 25. novembra , kada smo se okupili na petoj slavonskoj večeri. Uz dobru atmosveru i dobru trpezu zajedno je uživalo preko 300 naših slavonaca. Dugujemo veliku zahvalnost restoranu MARINA u naselju Futog, koji su nam i ovaj put pružili toplu dobrodošlicu. Bogata trpeza je evocirala uspomene na slavonke običaje i slavonsku kuhinju.Dobru muzičku atmosveru pruzio nam je TREF BEND , sa kojim se družimo već duži niz godina.Sjajni momci obaraju s’nogu svojim vokalnim sposobnostima. Hvala puno Darku i ostaloj ekipi za nezaboravno veče. Velika zahvalnost svim našim dragim gostima koji su bili prisutni i koji su nam i ovaj put ukazali povjerenje za dobru atmosveru.

Dragi naši prijatelji , krećemo u nove pobjede.Pred nama je važan ispit za narednu godinu, da budemo još bolji i brojniji. Nadamo se da ćete biti sa nama i slijedeći put u zdravlju i veselju. Do našeg slijedećeg susreta , mi ćemo vrijedno raditi i praviti planove za još bolji uspjeh. Do tada dragi naši slavonci , ostajte zdravo , srećno i veselo.

S poštovanjem , organizacija 5-te slavonske večeri

Predrag Savić i Boško Bolić

(Da otvorite sliku preko celog ekrana kliknite na nju)

Nema komentara

Napišite komentar