Srpska narodna obnova Vasojevića – Berane: Milo nije dobrodošao u Berane i Vasojeviće

Milo Đukanović,”veliki mag” i ”obnovitelj NVO CPC”, sjutra 17.juna 2019. će kako je najavljeno boraviti u Beranama na izbornoj konvenciji lokalnog odbora DPS-a ,za Srbe u Beranama, Milo Đukanović nije dobrodošao gost i osoba je non grata.

Tim povodom saopštenjem se oglasio Goran Kiković, potpredsjednik SO Berane i predsjednik SNO Vasojevića i limske doline.

Posjeta Mila Đukanovića Beranama u vremenu najavljene otimačine naših svetinja u Crnoj Gori je u najmanju ruku provokacija poslednjeg evropskog dikatatora i otimača svetinja SPC u pokušaju, koji će uskoro otići u političku prošlost.

Svo zlo u Beranama i Crnoj Gori u proteklih trideset godina donio je kriminalni klan predvođen ovom individuom, zato ga iskreni beranski Srbi ignorišu i preziru.

Ovom prilikom očekujemo od delegata DPS-a iz Berana da ga izvižde i protjeraju sa konvencije, jer je i njih unizio kada je pozvao na otimanje svetinja i kada je unizio lokalni DPS,koji u organima države Crne Gore, nema ni jednog funkcionera ove stranke iz Berana. Zato očekujemo da zatražite od Mila da uhapsi raspopa Miraša Dedejića, koji hoće da juriša na pravoslavne crkve i manastire u Crnoj Gori.

Budite prvi u Crnoj Gori koji ste rekli ne diktatoru Milu,kao što ste rekli ”ne” njegovom najbližem saradniku i ideologu DPS-a Svetozaru Maroviću,nekadašnjem kordinatoru DPS-a za Berane, koji je priznao na sudu da je bio jedan od vođa kriminalne grupe koja je zajedno sa Milom Đukanovićem pljačkala Crnu Goru.

On je nepoželjan u Beranama, jer je unizio Crnu Goru koja je pod njegovom dirigentskom palicomn priznala lažnu državu Kosovo, uvela sankcije bratskoj Rusiji, našem vjekovnom prijatelju i dobrotvoru, za saveznika odabrao NATO savez koji je sijao smrt na našim prostorima i ubijao djecu, žene i starce.

Njegova vlast je udarila na srpski jezik i ćirilično pismo i evo na kraju juriša da otme naše najveće svetinje crkve i manastire Srpske pravoslavne crkve.

Onda nema moralno pravo za sve zlo što nam je uradio da srdačno dočeka niti jedan Vasojević i Beranac
Mila Đukanovića, koji je sve one koji nijesu uz njega pretvorio u građane drugog reda.

Zato smo ubijeđeni da ovako kao i mi razmišljaju i naši sugrađani iz lokalnog DPS-a, i oni će mu na unutarstranačkim izborima u Beranama, sjutra jasno reći ”NE” i ne samo njemu već i ovakvom DPS-u i politici koju vodi i vratiti se na pravi Božji put sa svojom braćom da branite svoje srpske svetinje i eparhiju Budimljansko-nikšićku i njeno sjedište drevni manastir Đurđeve stupove, koje su podigli sveti Nemanjići.-kaže se na kraju reagovanja Srpske narodne odbrane Vasojevića i limske doline.

Nema komentara

Napišite komentar