„Svaka čast narode, vi ste ispovjednici Pravoslavlja, čuvari časti i obraza Crne Gore!“

Ovaj narod je najljepši i najdivniji hram koji se u ovoj duhovnoj obnovi Crne Gore sagradio i obnovio. Sa radošću ponavljamo riječi Apostola Pavla: ”Jer vi ste pečat moga apostolstva u Gospodu. To je moja odbrana pred onima koji me osuđuju.

Narode Božiji, ako se sabere broj ljudi koji su danas molitveno šetali: Beranama, Bijelim Poljem, Žabljakom, Nikšićem, Podgoricom, Barom, Pljevljima može se reći, da je na ulici bilo bar 50 000 ljudi.

Kad dodamo Herceg Novi, Budvu, Kotor, Tivat to je bar još 15 000 ljudi, ukupno 65.000. Onda možemo stvarno da zablagodarimo Gospodu i da mu uskliknemo puna srca, poruka je iz Cetinjskog manastira.

Blagodarimo vjernom narodu koji je pokazao izuzetnu odlučnost i riješenost da bude uz svoju Crkvu, odazvavši se na sve pozive naših episkopa na saborna okupljanja.

Ovaj narod je najljepši i najdivniji hram koji se u ovoj duhovnoj obnovi Crne Gore sagradio i obnovio. Sa radošću ponavljamo riječi Apostola Pavla: ”Jer vi ste pečat moga apostolstva u Gospodu. To je moja odbrana pred onima koji me osuđuju.

Narode Božiji, svaka vam čast, vi ste sa svojom Crkvom, novi ispovjednici Pravoslavlja, čuvari časti i obraza Crne Gore!
Živjeli,
Mir Božiji,
Hristos se rodi!

„Mi smo vojska patrijarha Pavla“

Omladina u Tivru je iskoristila  uživo prenos koncerta i dočeka Nove Godina na državnoj televiziji i istakla transparent:

Preuzeto sa: IN4S

Nema komentara

Napišite komentar