F09

Linta zajedno sa saradnicima Šapićem i Šaulom primio igrače i rukovodstvo nogometnog kluba „Petrova Gora“ iz Vojnića u Skupštini Srbije

Igrači i rukovodstvo Nogometnog kluba „Petrova Gora“ iz Vojnića posjetili su u petak 27. novembra 2015. godine Narodnu skupštinu Republike Srbije gdje im je domaćin bio zamjenik predsjednika Odbora za dijasporu i Srbe u regionu Miodrag Linta zajedno sa svojim saradnicima predsjednikom Koalicije udruženja izbjeglica Milom Šapićem i predsjednikom Zavičajnog kluba Kordunaša Petrom Šaulom. Važno je naglasiti da je NK “Petrova Gora” iz Vojnića jedini srpski klub na Kordunu koji svojim postojanjem svjedoči o želji srpskog naroda da opstane na svom vjekovnom području.

Linta je igrače i rukovodstvo NK „Petrova Gora“ primio u sali IV Narodne skupštine  i tom prilikom je izrazio svoje zadovoljstvo njihovom posjetom i poželio seniorskoj i juniorskoj ekipi puno uspjeha u proljećnom dijelu takmičenja u Drugoj županijskoj ligi Karlovačke županije i plasman u viši rang. U razgovor su se uključili  rukovodioci kluba  (predsjednik Milorad Knežević, sekretar Nikola Eremeić i članovi Predrag Knežević Buco, Jovica Kondić i Mile Knežević), treneri seniorske i juniorske ekipe i pojedini igrači.  Prisutne goste pozdravili su Mile Šapić i Petar Šaula. Predsjednik NK „Petrova Gora“ Milorad Knežević uručio je domaćinu sastanka Miodragu Linti prigodni poklon.

Stručno lice u Skupštini Srbije je igračima i rukovodstvu kluba NK „Petrova Gora“ pokazalo u Narodnoj skupštini Republike Srbije, između ostalog, biblioteku, salon Kneza Pavla, Veliku salu u kojoj se održavaju plenarne sjednice na kojima se vodi načelna i amandmanska rasprava i zatim usvajaju zakoni  i Malu salu u kojoj se održavaju sjednice pojedinih poslaničkih klubova i odbora, seminari i druge aktvivnosti. Nakon završenog razgledanja igrači i rukovdstvo NK „Petrova gora“ su doručkovali  u skupštinskom restoranu a zatim su krenuli prema srpskoj Kući fudbala u Staroj Pazovi.

(Da otvorite sliku u punoj veličini kliknite na nju)

Nema komentara

Napišite komentar