Zmijanjci jednoglasni

U Kaću 27.12.2019. održana je Izborna skupština Udruženja “Zmijanje” iz Kaća. Skupštini je prisustvovalo 30 članova. Skupštinu je otvorio predsjednik udruženja Đorđe Pantelić koji je pozdravio prisutne i poželio im uspješan rad.

Predsjednik upravnog odbora Vukašin Plavšić je pročitao izvještaj rada Udruženja iz kog se vidjelo da je godina bila uspješna i koji je skupština kao takav i usvojila. Zatim je sekretar Udruženja, Gojko Kapetanović, predstavio finansijski izveštaj koji je ranije dostavljen članovima skupštine. Nadzorni odbor je pozitivno ocjenio izvještaj i bez primjedbi je izglasan. Zatim se pristupilo izboru novih organa udruženja.

Nakon kraće diskusije kao jedini prijedlog je bio reizbor starog rukovodstva te je jednoglasno izglasano da novi predsjednik bude Đorđe Pantelić, predsjednik upravnog odbora Vukašin Plavšić, predsjednik nadzornog odbora Ilija Prole i blagajnik Draško Lakić.

Jedina promjena je novi sekretar Udruženja za kog je izabran Dušan Dikić, a razriješen je prethodni Gojko Kapetanović koji je na toj dužnosti bio dva mandata pa nije mogao biti biran za još jedan.

Predsjednik Udruženja Đorđe Pantelić se zahvalio na novom izboru i ukazanom povjerenju i predložio plan rada udruženja za naredni period koji je jednoglasno podržan od članova skupštine. Još jednom su se Zmijanjci pokazali kao složni i potvrdili da je budućnost udruženja na sigurnom putu. Gost udruženja je bio Milan Gutić, predsjednik izvršnog odbora novoosnovanog Udruženja “Koreni”. Gospodin Gutić se zahvalio na pozivu i ukrstko upoznao prisutne sa planom rada Udruženja “Koreni”.

 

Autor: Dušan Dikić

Nema komentara

Napišite komentar