АКТУЕЛНО:

Линта: Предсједник општине Параћин да ријеши проблеме 20 прогнаничких породица

Поштовани господине Милићевић,

Обратило ми се 12 прогнаничких породица које станују у стамбеној згради која се налази у ул. Норвешка бр.1. Претпостављам да Вам је познат њихов проблем са којим се сусрећу од усељења 2019. године. У згради станује 20 прогнаничких породица са простора Хрватске и Федерације БиХ који имају низ потешкоћа у вези становања у наведеном објекту.

Наводим неке од њих: проишњавање крова, влажење зидова у становима и елекро инсталација.Код обилних падавина долази до плављења зграде и уласка воде у подрумске просторије и станове у приземљу, као и отежаног приступа и уласка у зграду.На згради пуцају носећи зидови, цури вода кроз прозоре због лоше столарије. Од прекомјерне влаге се подижу подови и отпада керамика у санитарним просторијама. Постоји и низ других проблема и пропуста у градњи.

Желим да Вас замолим да у што краћем временском року предузмете конкретне мјере на санацији зграде односно на отклањању горе наведених проблема и недостатака. У прилогу Вам шаљем списак станра који су ми се обратили за помоћ

С поштовањем,

У Београду, 25. новембар 2022. године

Предсједник Савеза Срба из региона и
народни посланик
Миодраг Линта

Нема коментара

Напишите коментар