АКТУЕЛНО:

Линта: Настављам борбу након положене заклетве за народног посланика

Положио сам заклетву за народног посланика у новом сазиву Скупштине Србије.

Чврсто и непоколебљиво се залажем за територијални интегритет Србије и опстанак Срба на Косову и Метохији , Републику Српску како је предвиђено изворним Дејтонским споразумом, очување и јачање српског националног и културног идентитета , очување и јачање српског јединства, обнову села, демографску обнову, одговорне и ефикасне институције, веће учешће српске дијаспоре у привредном и другом животу Србије.

Настављам борбу за опстанак и побољшање положаја Срба у осам држава региона и рјешавање њихових бројних проблема, спровођење Анекса Г Бечког споразума о сукцесији и повратак отетих имовинских, стечених и других права прогнаних Срба у државама одакле су протјерани, за далеко брже рјешавање стамбених, имовинско-правних и бројних других проблема прогнаних Срба и свих других грађана од стране надлежних институција у Србији, признање ратног стажа крајишким борцима, међународно признање геноцида над српским народом у НДХ, истину о карактеру ратова и страдању српског народа на простору бивше Југославије, правну, финансијску и сваку другу помоћ и подршку српским ветеранима које прогони хрватско, муслиманско и албанско правосуђе, исплату новчане помоћи пензионерима родом из Хрватске, БиХ и других држава насталих на простору бивше Југославије која је исплаћена корисницима Фонда ПИО Србије, процесуирање одговорних за масовне злочине над српским цивилима и ратним заробљеницима, активну борбу против отимања српског историјског, научног и културног насљеђа и присвајања познатих Срба …

У Београду, 01. август 2022. године

Миодраг Линта

Коментари
  • Veliki čovek i borac ,jedino se Vaš glas čuje u skupštini po pitanju Srba Krajišnika.Samo tako nastavite da Vas Bog čuva i puno zdravlja.

    уторак, 02. август 2022.
    • Jedini iskreni borac za srbe, Krajišnike. Samo se njegov glas, cuje u skupstini Srbije,za neispunjena prava za Srbe iz Krajine. Svaka čast i bog da ga pozivi, sve najbolje mu zeli vecina pravih Krajišnika, samo da je takvih vise.. Pozzz..

      уторак, 02. август 2022.

Напишите коментар