Изјава полицији Данила Вукадиновића због цртања тробојке: Синоћ сам сањао ђеда који се борио за ову земљу и рекао ми да би волио да је нацртам

Све ово сам урадио из љубави према Црној Гори, коју волим више него ови „мирашеви“ патриоти

Вукадиновић Данило, након што је одлучио да офарба-ослика тробојку на трафо-станици поред своје куће, приведен је у полицијску станицу како би дао изјаву о свом поступку.

Вукадиновић је, овим поводом, дао изјаву полицији:

Ја сам вечерас око 23.00 часа изашао испред своје куће и на трафо-станици која се налази поред пута, почео да цртам црногорску тробојку са спрејом.  Ово сам урадио јер сам синоћ сањао мог покојног дједа, који се борио за ову државу и био велики Црногорац и у сну ми је рекао да жели да нацртам, да жели да види из гроба, јер се гроблеј и дједов гроб налазе у непосредној близини.

Напоменућу да ја нисам цртао-сликао српску заставу, већ ону за коју се мој дјед борио и изборио и са тим нисам хтио да код никога изазовем узнемиреност, већ како сам и навео да испуним жељу дједу. На питање ПС, да ли сам у некој организацији или политичкој партији, наводим да нисам, не припадам ни једној политичкој странци, а све ово сам урадио из љубави према Црној Гори, коју волим више него ови „мирашеви“ патриоти.

Подсјећамо да у Црној Гори већ данима траје акција осликавања тробојки на јавним површинама. Наш портал редовно преноси прелијепе фотографије из свих градова Црне Горе на којима поносно стоје црвена, плава и бијела боја.

Преузето са: Слободна Херцеговина

 

Нема коментара

Напишите коментар