Линта и делегација избјегличког насеља Овча на састанку код директора Инфостана

На иницијативу  представника избјегличког насеља Овча из Београда народни посланик Миодраг Линта је договорио састанак са директором ЈКП „Инфостан“ Страхињом Даниловићем.  Састанак Линте и делегације избјегличког насеља Овча са директором Инфостана одржан је у сриједу 13. фебруара у улици Данијелова 33. Састанку су присуствовали директор Страхиња Даниловић, директор Сектора наплате Лидија Глигорић, народни посланик Миодраг Линта и делегација избјегличког насеља Овча коју су чинили Маријана Стојаковић, Вукосава Мрђен, Милена Тинтор, Мирко Буцало, Лука Борјан и Слађана Лукачић.

Делегација избјегличког насеља Овча упознала је Страхињу Даниловића и Лидију Глигорић са бројним проблемима. Договорено је  да Инфостан  раздвоји плаћање трошкова  гријања Станицонара од  трошкова гријања станара, да се уради комплетна ревизија плаћања заједничке електричне енергије за гријања.  Делегација избјегличког насеља је посебно тражила да се гријање убудуће врши преко калориметара јер је по њима најјефтинији вид гријања.

Линта је замолио Страхињу Даниловића и Лидију Глигорић да помогну у рјешавању наведених проблема. Директор Инфостана и директорка наплате су показали разумијевање и рекли да ће учинити све што могу да се ријеше проблеми избјегличког насеља из њихове надлежности. Договорено је да представници станара буду у контакту са Лидијом Глигорић.

 

Информативна служба
Савеза Срба из региона

Нема коментара

Напишите коментар