Линта позвао грађане да гласају за листу око СНС-а на челу са Александром Вучићем у Београду

Предсједник Савеза Срба из региона Миодраг Линта позвао је грађане да 4. марта изађу на изборе у Београду у што већем броју и заокруже листу број 1 „Александар Вучић-Зато што волимо Београд“.

Предсједник Вучић, Влада Србије и Град Београд у последње четири године воде одговорну политику чији је један од најважнијих циљева брига о потребама свих грађана, а посебно о социјално угроженим суграђанима међу којима се налази велики број избјеглица из Хрватске и Федерације БиХ и интерно расељених лица са Косова и Метохије. Једно од главних предуслова интеграције избјеглица, интерно расељених лица и осталих социјално угрожених грађана јесте рјешавање питања становања. Недопустиво је да надлежне институције одлажу више од два мјесеца усељење избјегличких породица у своје станове у насељу Овча или одлажу више мјесеци испоруку пакета грађевинског материјала, монтажних кућа или куповину сеоских имања за избјегличке породице.Линта истиче да грађани приградских и новооизграђених насеља као што су Борча, Овча, Батајница, Бусије, Алтина, Грмовац, Камендин, Земун поље, Ледине, Калуђерица, Сремчица, и многа друга морају имати једнак квалитет живота као и грађани који живе у центру Београда. То значи изградњу водоводне и канализационе мреже, школа, вртића, домова здравља, фискултурних сала за ученике, дјечјих игралишта, асфалтирање улица, рјешавање нерегулисаних имовинско-правних односа везаних за земљиште и др.

Због тога је важно да листа око СНС-а на челу са Александром Вучићем оствари убједљиву побједу да би се наставио активан рад на стварању једнаких услова за живот свих грађана Београда без обзира да ли живе у центру града или у приградским насељима.

Информативна служба
Савеза Срба из региона

Нема коментара

Напишите коментар