Медојевић: Ђукановић, атеиста и комуниста, жели партијску цркву да би елиминисао православље из Црне Горе

Он је, такође, казао да је лидер ДПС Мило Ђукановић финансирао политичку кампању Хилари Клинтон са најмање два милиона долара.

Када сам рекао да постоје тенденције да се у Црној Гори елиминише православно хришћанство, мислио сам мислим на одлуку Конгреса Демократске партије социјалиста да оснује своју цркву, рекао је данас у Скупштини Црне Горе Небојша Медојевић.

„То је у савременој Европи незабиљежен случај. Ви сте прва партија у Европи, послије пада Берлинског зида која хоће да оснива цркву. И предсједник ДПС чак даје и елементе те цркве. Из тога закључујемо да то неће бити православна црква и да је један од циљева тог плана да се ка томе да Црногорци постану католици, рекао је Медојевић.

Намјера Мила Ђукановића, атеисте, комунисте, додаје Медојевић, да прави Цркву, ДФ доживљава као намјеру да се елиминише православље из Црне Горе.

Он је, такође, казао да је лидер ДПС Мило Ђукановић финансирао политичку кампању Хилари Клинтон са најмање два милиона долара.

Ја у потпуности подржавам политику Доналда Трампа који е данас с Библијом поручио сотонистима и антихристима да ће он као предсједник САД-а, обранити хришћанство, наводи Медојевић.

Преузето са: ИН4С

Нема коментара

Напишите коментар