предсједником општине Земун

Одржан састанак Линте и делегације избјегличког насеља Грмовац са предсједником општине Земун

Уз подршку народног посланика Миодрага Линте дана 15. јуна 2017. године одржан је састанак делегације избjегличког насеља Грмовац (oпштина Земун) са предсједником општине Земун Дејаном Матићем. Делегацију избјегличког насеља Грмовац чинили су свештеник Владимир Милановић, Саша Бјелајац, Сања Суботић, Бојан Глоговац и Валентино Поповић. Oвај састанака је био наставак састанка које је одржан 23. маја 2017. године са замјеником Градоначаленика Београда Андрејом Младеновићем.

На састанку су наведени бројни проблеми насеља Грмовац, као што су: неасфалтиранe улицe, непокошенa травa у ненасељеном дијелу насеља, неочишћени канали поред пута, немогућност уласка у насеље са аутопута, лоша комуникација са мјесном заједницом Угриновци, немогућност куповине парцела због неизвршене парцелације, непостојање школе, вртића и поште и др. Линта и чланови Удружења су истакли да први проблем који треба рјешити јесте асфалтирање двије улице чиме би се омогућио аутобуски превоз, као и кретање других возила, кроз читаво насеље.

Предсједник општине Земун Дејан Матић је показао спремност да помогне рјешавање неких од бројних проблема, као и да помогне активности Удружења везано за обиљежавање славе насеља Грмовац Светог пророка Илије.  Договорено је да се успостави што боља координација са Градом Београдом и будућом Владом с циљем рјешавања наведених проблема.

 Информативна служба
Савеза Срба из региона

(Да отворите слику у пуној величини кликните на њу)

[inpost_fancy thumb_width=“220″ thumb_height=“220″ post_id=“8474″ thumb_margin_left=“10″ thumb_margin_bottom=“10″ thumb_border_radius=“2″ thumb_shadow=“0 1px 4px rgba(0, 0, 0, 0.2)“ id=““ random=“0″ group=“0″ border=““ show_in_popup=“0″ album_cover=““ album_cover_width=“220″ album_cover_height=“220″ popup_width=“800″ popup_max_height=“600″ popup_title=“Gallery“ type=“fancy“ sc_id=“sc1497733566593″]
Нема коментара

Напишите коментар