Претучени Арсеније Цицмил (16) из Никшића упућен на додатне медицинске претраге

„Вечерас је у Никшићу мој малољетни рођени брат (16) од стране полиције „разваљен“ од батина јер је узвикивао да НЕ ДА СВЕТИЊЕ. Прво је добро испрскан бибер спрејом по очима у облаку сузавца приде, иако оштећеног вида и асматичар, а затим чизмама шутиран у главу и ударан пендреком“

Једна од жртава незапамћеног дивљања полиције и насиља над грађанима Никшића, 16-огодишњи Арсеније Цицмил, упућен је на даље претраге и медицинско лијечење.

Подсјетимо, његов рођени брат, о. Милош Цицмил, огласио се на друштвеној мрежи Фејсбук, свједочећи о ужасима којима је Никшићане подвргла „народна“ полиција.

„Вечерас је у Никшићу мој малољетни рођени брат (16) од стране полиције „разваљен“ од батина јер је узвикивао да НЕ ДА СВЕТИЊЕ. Прво је добро испрскан бибер спрејом по очима у облаку сузавца приде, иако оштећеног вида и асматичар, а затим чизмама шутиран у главу и ударан пендреком“, написао је свештеник.

Потпуно црног носа, и разбијене доње усне, он је казао да је прво приведен, а потом га је њихов отац са једним службеником МУП-а повезао на ургентно.

„Све би то било, не толико необично у овој „демократској држави“, да један од тих јунака није викао за њим, парафразираћу: „ХВАТАЈТЕ ГА, МАЈКУ МУ Ј…., НИЈЕ ОВО ЊИХОВО!“. То је оно браћо и сестре што је горе од сваког вируса. Вирус мржње. Једна тако мала држава да толико има мржње… Можда због те братске мржње, корона једноставно не може да опстане у Црној Гори… Лијечимо се од погрешног вируса…“, написао је о. Цицмил.

Преузето са: ИН4С

Нема коментара

Напишите коментар