Capture

Савез Срба из региона организује Фестивал фолклора Срба из Крајине, Републике Српске и Федерације БиХ 24. јануара 2016. године у Српском народном позоришту у Новом Саду

Савез Срба из региона организује Фестивал фолклора Срба из Крајине, Републике Српске и Федерације БиХ. Фестивал ће се одржати у недјељу 24. јануара 2016. године са почетком у 19 часова, у великој дворани Српског народног позоришта у Новoм Саду, улица Позоришни трг 1.

Наступиће слиједећа културно-умјетничка друштва: КУД „Жељезничар“ – ансамбл „Вила“из Новог Сада, КУД „Велико коло“ из Ветерника, АКУД „Соња Маринковић“ из Новог Сада, КУД „Благоје Паровић“ из Гајдобре, КУД „Младен Стојановић“ из Бачког Јарка, КУД „Крајина“ из Београда и КУД „Ћирило и Методије“ из Бусија (Београд).

Улаз у Српско народно позориште је бесплатан.

Позивамо Вас да својим присуством увеличате овај догађај.

Улазнице можете подићи од понедјељка 18. јануара до петка 22. јануара у нашој канцеларији која се налази у Новом Саду, ул. Булевар ослобођења 26 (иза зграде бивше Лутрије Војводине). Радно вријеме је понедјељком, сриједом и петком од 9 до 15 часова и уторком и четвртком од 13 до 19 часова.

Информативна служба
Савеза Срба из региона

Capture

Нема коментара

Напишите коментар