Српска народна обнова Васојевића – Беране: Мило није добродошао у Беране и Васојевиће

Мило Ђукановић,“велики маг“ и “обновитељ НВО ЦПЦ“, сјутра 17.јуна 2019. ће како је најављено боравити у Беранама на изборној конвенцији локалног одбора ДПС-а ,за Србе у Беранама, Мило Ђукановић није добродошао гост и особа је нон грата.

Тим поводом саопштењем се огласио Горан Киковић, потпредсједник СО Беране и предсједник СНО Васојевића и лимске долине.

Посјета Мила Ђукановића Беранама у времену најављене отимачине наших светиња у Црној Гори је у најмању руку провокација последњег европског дикататора и отимача светиња СПЦ у покушају, који ће ускоро отићи у политичку прошлост.

Сво зло у Беранама и Црној Гори у протеклих тридесет година донио је криминални клан предвођен овом индивидуом, зато га искрени берански Срби игноришу и презиру.

Овом приликом очекујемо од делегата ДПС-а из Берана да га извижде и протјерају са конвенције, јер је и њих унизио када је позвао на отимање светиња и када је унизио локални ДПС,који у органима државе Црне Горе, нема ни једног функционера ове странке из Берана. Зато очекујемо да затражите од Мила да ухапси распопа Мираша Дедејића, који хоће да јуриша на православне цркве и манастире у Црној Гори.

Будите први у Црној Гори који сте рекли не диктатору Милу,као што сте рекли “не“ његовом најближем сараднику и идеологу ДПС-а Светозару Маровићу,некадашњем кординатору ДПС-а за Беране, који је признао на суду да је био један од вођа криминалне групе која је заједно са Милом Ђукановићем пљачкала Црну Гору.

Он је непожељан у Беранама, јер је унизио Црну Гору која је под његовом диригентском палицомн признала лажну државу Косово, увела санкције братској Русији, нашем вјековном пријатељу и добротвору, за савезника одабрао НАТО савез који је сијао смрт на нашим просторима и убијао дјецу, жене и старце.

Његова власт је ударила на српски језик и ћирилично писмо и ево на крају јуриша да отме наше највеће светиње цркве и манастире Српске православне цркве.

Онда нема морално право за све зло што нам је урадио да срдачно дочека нити један Васојевић и Беранац
Мила Ђукановића, који је све оне који нијесу уз њега претворио у грађане другог реда.

Зато смо убијеђени да овако као и ми размишљају и наши суграђани из локалног ДПС-а, и они ће му на унутарстраначким изборима у Беранама, сјутра јасно рећи “НЕ“ и не само њему већ и оваквом ДПС-у и политици коју води и вратити се на прави Божји пут са својом браћом да браните своје српске светиње и епархију Будимљанско-никшићку и њено сједиште древни манастир Ђурђеве ступове, које су подигли свети Немањићи.-каже се на крају реаговања Српске народне одбране Васојевића и лимске долине.

Нема коментара

Напишите коментар