АКТУЕЛНО:

СРПСКИ СВИЈЕТ: Капетан Драган – Хрвати не праштају ако си Србин!

“Ми Срби мислимо да су сви људи добри. Имамо тенденцију да брзо заборављамо. Ја сам провео скоро 14 година у затвору у Хрватској без икаквог доказа. Срби мисле да је завршен рат, али за Хрвате то није случај. Хрвати ће нам опростити све, само не могу да нам опросте што смо Срби. У сваком хрватском граду наћи ћете бар један антисрпски графит, а у Србији нећете наћи ништа што је фашистичко” – каже Капетан Драган, херој одбране Српске Крајине.

О геноциду који је српски народ проживео у Хрватској, проблему педофилије и начину како да се изборимо са том болешћу, о моралној хипокризији у друштву, како и зашто је провео скоро 14 година неправедно у затвору, како је текао рат у Крајини, како је ослободио те просторе и све о “Книнџама” у емисији “Српски свијет” говори херој одбране Српске Крајине, Капетан Драган.

Капетан Драган истиче да не прихвата теорије завере и да говори само оно што је 100% доказано.

“Хрвати су имали индустријске погоне за убијање деце у Сиску. 11 000 деце је само ту убијено. То су чињенице које се крију и заташкавају. У Ватикану постоји 3 000 регистрованих педофила и то су незамисливе ствари. Која је иронија да управо они промовишу моралне вредности, али горе је што народ то прихвата” – сматра Капетан Драган.

Он тврди да не треба ништа да преговарамо са Хрватима јер су доказали много пута да нас не поштују.

“Треба да причамо са Европском Унијом, они су хрватски старатељи. Не треба да трошимо енергију на Хрвате јер ту не можемо ништа учинити. Треба да се врши притисак на Брисел. Све пријаве које Срби упуте за нацистичку Хрватску бивају одбијене од стране Европске комисије за људска права” – објашњава Капетан Драган.

Капетан Драган наводи да се у Хрватској злоупотребљава правосуђе да би се правдало етничко чишћење.

“Правосуђе је ефикасно оруђе за етничко чишћење. Није покренут ни један процес против хрватских злочинаца, а наше су чак и магационере осуђивали. Само ја знам 66 Срба који дан данас неправедно леже по хрватским затворима” – говори Капетан Драган.

Преузето са: in4s.net

Нема коментара

Напишите коментар