ФК Крајишник из Београда

Ветерани ФК Крајишник из Београда успјешно завршили полусезону

ФК Крајишник из Београда успјешно је завршио полусезону на шестом мјесту лиге Ветeрана након ХIII кола јесењег дијела првенста на подручју Града Београда . Овим поводом одржана је свечана сједница Скупштине клуба 3.новембра у ресторану Велебит, на старом Новосадском аутопуту у Београду. На Скупштини је закључено да је ова полусезона једна од најбољих у протеклих неколико сезона с обзиром да се, након испадања из Друге па потом и Треће лиге, поново указала прилика за вишим рангом.

На Скупштини клуба истакнуто је да се екипа ФК Крајишник послије неколико сезона враћа у врх ветеранског фудбала у Београду . Предсједник Остојић Драган нагласио је да је екипа играла одлично и да играчи заслужују сваку похвалу како у игри тако и фер плеј понашању.

Секретар Врањковић Милош је рекао да је клуб ове године међу првима измирио сва дуговања  према кровној организацији Удружењу ветерана фудбалских клубова Београда, за шта је посебно истакао захвалност Савезу Срба из региона који је финансијски помогао клуб у границама својих могућности.Скупштини је присуствовао и предсједник Савеза Срба из региона и замјеник предсједника Одбора за дијаспору и Србе у региону у Скупштини Србије, Миодраг Линта, који је како је речено на сједници, најзаслужнији за финансијску помоћ. Њему је овом приликом предсједник ФК Крајишник Остојић Драган уручио заставу клуба.

Миодраг Линта је честитао клубу на успјешној полусезони изразивши жељу да догодине буду у вишем рангу и најавио даљу сарадњу са клубом и помоћ у изналажењу рјешења сопственог игралишта и формирања сениорске екипе ФК Крајишник.

Након тога дружење је настављено уз музику, пјесму и скромну закуску.

Присутни чланови Скупштине: 1) Остојић Драган, 2)Врањковић Милош, 3)Цвјетковић Небојша, 4)Боројевић Ненад , 5) Кретић Миленко, 6) Ивановић Дејан, 7)Бојановић Милија , 8)Радић Ђорђе, 9)Ковач Драган, 10)Попић Момчило, 11)Филиповић Предраг, 12)Вучић Драгослав, 13)Илијашевић Милан, 14)Илијашевић Младен, 15)Томић Томислав, 16) Бугарин Драгомир, 17)Шаловић Дејан, 18)Урошевић Саша, 19)Јовановић Горан, 20) Дмитровић Предраг.

Оправдано су били одсутни Слободан Мађар, Горан Станковић и Далибор Вундук.

новинар „Српског кола“
Весна Вуковић

(Да отворите слику преко целог екрана кликните на њу)

[inpost_fancy thumb_width=“375″ thumb_height=“250″ post_id=“13113″ thumb_margin_left=“10″ thumb_margin_bottom=“10″ thumb_border_radius=“2″ thumb_shadow=“0 1px 4px rgba(0, 0, 0, 0.2)“ id=““ random=“0″ group=“0″ border=““ show_in_popup=“0″ album_cover=““ album_cover_width=“220″ album_cover_height=“220″ popup_width=“800″ popup_max_height=“600″ popup_title=“Gallery“ type=“fancy“ sc_id=“sc1510660036779″]
Нема коментара

Напишите коментар