трактор

Вучићев трактор стигао у Вргинмост

Министар пољопривреде и заштите животне средине у Влади Републике Србије Бранислав Недимовић је 21. августа у кругу фабрике меса „Срем“ у Шиду начелнику општине Гвозд (Вргинмост) Милану Врги уручио кључеве трактора којег је као поклон током зимске посјете Кордуну обећао предсједник Србије Александар Вучић.

„Ово је само доказ да без обзира гдје Срби живјели, увијек ће имати помоћ и подршку колико год је то могуће од државе Србије, рекао је Недимовић. Додао је да ће током идућег мјесеца бити испуњено још једно обећање предсједника Вучића, те ће трактор добити и општина Двор.

Захваљујући предсједнику и Влади, начелник Врга је нагласио како ће општини Вргинмост трактор бити од велике користи у одржавању инфраструктуре. „Велике су површине за одржавање а нажалост мало је људи, те ће нам савремен трактор помоћи у стварању бољих услова за живот наших људи, рекао је.

Учеснике данашње примопредаје поздравио је један од власника Месне индустрије „Срем“ из Шида Братислав Богатић. Месна индустрија је у партнерским односима са Владом донирала трактор са косилицом мјештанима општине Вргинмост.

Трактор високе квалитете и најмодернијег европског „ТИР 4“ стандарда стигао је у Вргинмост.

Б. Ркман

Нема коментара

Напишите коментар