АКТУЕЛНО:

Захтјев Линте директору ЈУП-а: Отклонити недостатке у становима 25 прогнаничких породица у Шапцу

Поштовани господине Ковачевић,

 

Обраћам Вам се у име 25 прогнаничких породица које су након 7 година чекања од објављене коначне листе тек у децембру прошле године започели усељење у своје станове у згради  која је завршена још 2018. године у ул. Зеке Буљубаше 46 В, Шабац.

 

Приликом усељења сусрели су се са већ добро познатим проблемима и пропустима неквалитетне градње објекта. Ради се у влажењу зидова, подизању паркета, неисправним електричним, топлинским и плинским инсталацијама, цурењу воде са тераса са контра падовима, прокишњавању крова на мјестима изведених вентилација као и многих других појединачних недостатака у свакој стамбеној јединици.

 

Да би се увјерили у наведене недостатке сматрам за потребним да се исти констатују на лицу мјеста заједно са извођачима, надзорним органом и пројектантом те да се договори план отклањања свих примједби.  Важно је истаћи да има условно неусељивих станова у којима су озбиљни пропусти и проблеми.

 

Желим да Вас замолим да што прије подузмете адекватне мјере и активности на отклањању наведених недостатака и доставите ми информацију.

 

С поштовањем,

 

У Београду, 02. фебруар 2023. године

 

 

                                                              Предсједник Савеза Срба из региона и народни посланик

                                                                                                 Миодраг Линта

 

 

У прилогу:
-Списак породица

-Списак уочених недостатака по становима

Нема коментара

Напишите коментар