F09

Линта заједно са сарадницима Шапићем и Шаулом примио играче и руководство ногометног клуба „Петрова Гора“ из Војнића у Скупштини Србије

Играчи и руководство Ногометног клуба „Петрова Гора“ из Војнића посјетили су у петак 27. новембра 2015. године Народну скупштину Републике Србије гдје им је домаћин био замјеник предсједника Одбора за дијаспору и Србе у региону Миодраг Линта заједно са својим сарадницима предсједником Коалиције удружења избјеглица Милом Шапићем и предсједником Завичајног клуба Кордунаша Петром Шаулом. Важно је нагласити да је НК “Петрова Гора” из Војнића једини српски клуб на Кордуну који својим постојањем свједочи о жељи српског народа да опстане на свом вјековном подручју.

Линта је играче и руководство НК „Петрова Гора“ примио у сали IV Народне скупштине  и том приликом је изразио своје задовољство њиховом посјетом и пожелио сениорској и јуниорској екипи пуно успјеха у прољећном дијелу такмичења у Другој жупанијској лиги Карловачке жупаније и пласман у виши ранг. У разговор су се укључили  руководиоци клуба  (предсједник Милорад Кнежевић, секретар Никола Еремеић и чланови Предраг Кнежевић Буцо, Јовица Кондић и Миле Кнежевић), тренери сениорске и јуниорске екипе и поједини играчи.  Присутне госте поздравили су Миле Шапић и Петар Шаула. Предсједник НК „Петрова Гора“ Милорад Кнежевић уручио је домаћину састанка Миодрагу Линти пригодни поклон.

Стручно лице у Скупштини Србије је играчима и руководству клуба НК „Петрова Гора“ показало у Народној скупштини Републике Србије, између осталог, библиотеку, салон Кнеза Павла, Велику салу у којој се одржавају пленарне сједнице на којима се води начелна и амандманска расправа и затим усвајају закони  и Малу салу у којој се одржавају сједнице појединих посланичких клубова и одбора, семинари и друге актвивности. Након завршеног разгледања играчи и руковдство НК „Петрова гора“ су доручковали  у скупштинском ресторану а затим су кренули према српској Кући фудбала у Старој Пазови.

(Да отворите слику у пуној величини кликните на њу)

[inpost_galleria thumb_width=“211″ thumb_height=“200″ post_id=“437″ thumb_margin_left=“1″ thumb_margin_bottom=“10″ thumb_border_radius=“1″ thumb_shadow=“0 1px 4px rgba(0, 0, 0, 0.2)“ id=““ random=“0″ group=“0″ border=““ show_in_popup=“0″ album_cover=““ album_cover_width=“211″ album_cover_height=“200″ popup_width=“800″ popup_max_height=“600″ popup_title=“Gallery“ type=“yoxview“ sc_id=“sc1449259060240″]
Нема коментара

Напишите коментар