ФУДБАЛ ГРАДИ МОСТОВЕ ПРИЈАТЕЉСТВА: Темеринци угостили Банијце

СУ Завичај – ППГ Рујевац 2:1 (1:1)

 Темерин – Гледалаца: 100. Судија: Бранислав Пилић (Темерин). Стрелци: Шаин у 37. и Д. Блануша у 65. за СУ Завичај, Гачић у 15. за ППГ Рујевац.

 СПОРТСКО УДРУЖЕЊЕ ЗАВИЧАЈ: Марковић, М. Блануша, Росић, Љиљак, М. Остојић, Бувач, Стојичић, Томић, Гаица, Караћ, Шаин. Играли су још: Крга, Симеуновић, Обрадовић, Д. Блануша, Јагодић.

 ППГ РУЈЕВАЦ: Прерадовић, Лотина, Грчић, Лукач, Башић, Сумоња, Б. Остојић, Вујчић, Гачић, Бенак, Боројевић. Играли су још: Видић, Менићанин, Штрбац, Ресановић.

 

Спортско удружење Завичај из Темерина, угостило је ППГ Рујевац, члана Друге жупанијске лиге Хрватске, из околине Двора на Уни, а реванш је планиран у августу, јер је жеља да мечеви постану традиционални.

Гости из Рујевца, дошли су у вођство, преко најбољег стрелца Луке Гачића, а недуго затим исти играч је могао да дуплира вођство. После продора по левој страни и асистенције Љубомира Боројовића, погодио је стативу.

Драган Шаин је изједначио резулат, па су у финишу првог полувремена домаћини имали још једну одличну шансу, али Мирко Бувач је уздрмао пречку.

У наставку, лопта је више била у поседу Темеринаца, а три пута је одлично интервенисао голман Видић. Ништа није могао да учини у 65. минуту, када је Дејан Блануша, ударцем искоса, поставио коначан резултат.

Дружење је настављено и у трећем полувремену. Мост пријатељства је добио чврст темељ…

М. Менићанин

 

 

Нема коментара

Напишите коментар