АКТУЕЛНО:

Година 1995: Срби сами себи каче бијеле траке

О, не. Нећемо заборавити свјесне лажове и перверзне преваранте, који сваке године шире вјерску и националну мржњу хепенингом Дан бијелих трака у Приједору!

На овој фотографији исјеченој из видеа лошијег квалитета, виде се борци Војске Републике Српске, како показују црну траку са шаховницом, која је скинута са више од 50 погинулих агресорских војника из Хрватске. Они су оставили кости на српској земљи, при покушају да насилно пређу ријеку Саву и споје се са јединицама 5. Корпуса муслиманске војске из Бихаћа (тзв. Армија БиХ).

Након вишегодишњих санкција, бомбардовања и артиљеријске подршке снага НАТО, те потпуног етничког чишћења Срба из Републике Српске Крајине, апетити Фрање Туђмана и окружења су се показали незаситим. Циљ је био заузети Бању Луку и, по могућности, читав западни дио Српске.

У томе су их спријечили управо ови српски борци са фотографије. И њима слични. „Црне мамбе“ су поломиле шупље зубе, и уз велике губитке одбачене преко Саве. Одакле се више никада неће вратити.

Ово смо све написали, како би ставили у контест лаж о „бијелим тракама“, за које читав низ невладиних организација и страних влада сваке године ЛАЖЕ!

Људи, они заиста лажу и то са злом намјером против мира и суживота свих народа и народности Републике Српске, а посебно Града Приједора!!! Говоре измишљотину, како су ове установе означавале „несрпско становништво“ у Приједору 1992. године, у циљу њихове визуелне сегрегације у простору.

Отворено, након тога, пореде то са „Варшавским гетом“ и нацистичким означавањем Јевреја, а заборављају на бијеле траке, којим су означавани Срби од стране хрватских и муслиманских усташа у Другом свјетском рату, за вријеме злочиначке Независне Државе Хрватске.

Е, овдје на насловној фотографији имамо случај још три годнине касније, из Козарске Дубице, гдје српски борци сами себе сегрегирају и означавају бијелом траком, како их због сличних униформи и истог језика, не би побили њихови рођени саборци.

Иста таква ствар, дакле додатне бијеле ознаке, да би се непријатељске стране које говоре истим језиком непогрешиво разликовале, примјећене су и овдје објављене и прошле, 2022. године.

У свему овом, најморбидније је што ће они то радити и наредне, 2024. године, а нико им неће озбиљно стати на пут. Неће нико, уколико то не урадимо ми. Не само са Фронтал.РС, већ сви који мислимо да је ово болесно и да мора престати, зарад нових генерација и против тровања мржњом!

Стоп лажима! Нико није наредио „несрбима“ у Приједору да носе бијеле траке!

Извор: ФРОНТАЛ.РС

Преузето са: Јадовно

Насловна фотографија: Снимак екрана са странице Фронтал.рс

Нема коментара

Напишите коментар