„КОЉАЧИ, ЧЕТНИЦИ, УБИЦЕ, НАЈГОРИ СТЕ У ЕВРОПИ“ Србину уништен аутомобил у Поречу, кад се вратио са плаже затекао ЈЕЗИВУ ПОРУКУ

Туристи из Србије у Поречу је изгребан аутомобил, а испод брисача је остављена порука у којој се, између осталог, наводи да Србима треба забранити долазак у Хрватску у наредних 500 година.

Туриста је инцидент пријавио Туристичкој заједници у Поречу, наводећи да не очекује никакву помоћ, али да не жели да прећути шта му се догодило, преноси портал „Индекс“.

 

GOST iz Srbije prijavio je incident u Poreču.

Он је навео да је аутомобил оставио на плажи на месту где је предвиђено паркирање, а када се вратио, цела десна страна возила је била изгребана.
„Кољачи, четници, убице, пропада вам велика Србија. Побили сте 300.000 људи, с Балкана је отишло 1,5 милиона. Све сте уништили, бирате и даље четнике на власт и долазите у усташку државу. Треба вам забранити идућих 500 година долазак у Хрватску. Суочите се с истином и као Немачка платите одштету. Најгори народ у Европи. Медији су вам катастрофа. Оно мало који желе рећи истину мора их чувати полиција. Пропала велика Србија, а они и даље живе у виртуалном свету“, стоји у поруци која му је остављена испод брисача.
Преузето са: Блиц
Нема коментара

Напишите коментар