АКТУЕЛНО:

Линта честитао грађанима Србије и Србима у региону и дијаспори Нову 2023. годину

Предсједник Савеза Срба из региона Миодраг Линта честита грађанима Србије и Србима у региону и дијаспори Нову 2023. годину са искреном жељом да празничне дане проведу у радости, весељу и добром расположењу.
„Желим да Србија у 2023. години сачува мир и напредује у свим областима друштвеног живота, да настави борбу за очување суверенитета и територијалног интегритета, да ради на даљем јачању духовног и културног јединства српског народа без обзира на постојеће државне границе, очувању и побољшању положаја Срба у региону, даљем јачању економске, научне, културне, спортске и сваке друге сарадње са Републиком Српском, унапређивању и развијању цјелокупних односа са дијаспором, заштити имовинских, стечених и других права прогнаних Срба у Хрватској, Федерацији БиХ и на Косову и Метохији и рјешавању стамбеног и бројних других проблема прогнаних Срба у процесу интеграције.
Свим грађанима Србије и Србима у региону и дијаспори желим у Новој години добро здравље, личну и породичну срећу и успјех на свим пољима.

У Београду, 31. децембар 2022. године

Информативна служба
Савеза Срба из региона

 

Нема коментара

Напишите коментар