Линта и др Пршић на ТВ Курир поводом 81 године од оснивања геноцидне НДХ

Линта и др Пршић на ТВ Курир поводом 81 године од оснивања геноцидне НДХ, 14. април 2022. године.

Нема коментара

Напишите коментар