Медојевић: Црна Гора или Он!

„Са њим нема преговора. Њега треба смијенити и одбацити његов лоповски болесни систем демонтирати, направити нови друштвени договор и покренути обнову земље. Црна Гора мора побиједити Ђукановића, ако мисли да опстане. Црна Гора или ОН“.

Предсједник Покрета за промјене и један од лидера Демократског фронта, Небојша Медојевић, огласио се на свом Фејсбук профилу, и казао, да Ђукановић неће повући закон, да га грађани Црне Горе морају смјенити, ако мисле да држава опстане.

„Ђукановић неће повући закон. Некоме моћном вани, је обећао да ће елиминисати утицај православног хришћанства из Црне Горе. Да ће укинути самосталност државе, вјеру, породицу, пол, традицију. Покушаће да доврши посао претварање једне суверене дрзаве у колонију и полигон за ижививљавање глобалних банкарских фашиста. Резерват за игру богатих болесних милијардера и глобалних господара новца. Сигурна дестинација за црне операције великих свјетских служби, склониште глобалних криминалаца, нарко картела, шверцера оружја, цигарета, људи и праоница новца“, написао је Медојевић.

Медојевић је казао, да је све у рукама грађана.

„Смјена ове лоповске секте са власти постаје императив опстанка народа и државе Црне Горе. Онакве какву смо је познавали и на коју смо били поносни. Са њим нема преговора. Њега треба смијенити и одбацити његов лоповски болесни систем демонтирати, направити нови друштвени договор и покренути обнову земље. Црна Гора мора побиједити Ђукановића, ако мисли да опстане. Црна Гора или ОН“, написао је Небојша Медојевић на свом Фејсбук профилу.

На самом крају, додао је и спот за пјесму „Ми или он“ – са завршног скупа у Подгорици, 2016.

Преузето са: in4s.net

Нема коментара

Напишите коментар