АКТУЕЛНО:

Молба са петицијом министру Благојевићу да се рјеши стамбено питање 133 прогнаничке породице на Новом Београду

Поштовани господине Благојевић,

Обраћам Вам се у име 103 прогнаничке породице са подручја Београда са молбом да примите нашу делегацију на састанак. У питању су прогнаничке породице које чекају да се уселе у своје станове више од пет година.

На основу јавног позива из 2018. године предвиђено је да се у улици Др. Ивана Рибара на Новом Београду изграде 133 стана. Трагична је чињеница да изградња наведена 133 стана на Новом Београду није још ни започела.

Желимо да напоменемо да се наш пројекат пролонгирао толико дуго времена без разумног оправдања  а средства за изградњу наших станова су трошена за друге намјене. Због тога мислимо да је праведно да се наш проблем рјеши што је брже могуће.

Прогнаничке породице траже од Вас да се хитно спроведе  набавка за избор фирме која треба да изгради 133 стана и да изградња почне у што краћем временском року.  Садашња ситуација за прогнаничке породице је неиздржива услијед великог пораста цијене кирије везано за изнајмљивање станова. Сви смо веома огорчени и очајни јер смо 27-31 годину без крова над главом.

У прилогу Вам достављамо Петицију са потписима 103 прогнаничке породице, од укупно 133, које се налазе на коначној листи коју је објавио Град Београд крајем маја ове године.

С поштовањем,

                                                                                                 У име 103 прогнанаичке породице

                                                                                                                              ____________________________

                                                                                                                                      Весна Миладиновић

 

 

 

П.С. Писмо исте садржане је упућено и Предсједнику Вучићу.

Контакт телефон: 063 89…

Нема коментара

Напишите коментар