F313

НК „Петрова Гора“ из Војнића одиграо пријатељске утакмице са ФК „Фрушкогорац“ у Сремској Каменици (Нови Сад) и примио поклоне у спортској опреми

Другог дана посјете Србији 28. новембра 2015. године ногометни клуб „Петрова Гора“ из Војнића одиграо је двије пријатељске утакмице са Фудбалским клубом „Фрушкогорац“ у Сремској Каменици. Јуниори ФК „Фрушкогорац „ су побиједили јуниоре НК „Петрова Гора“ са 3:1 а сениори ФК „Фрушкогорац“ су побиједили сениоре НК „Петрова Гора“ са 3:2. Важно је истаћи да је резултат био у другом плану.

У свечаном дијелу присутним фудбалерима обје екипе и гледаоцима обратили су се замјеник предсједника Одбора за дијаспору и Србе у региону Миодраг Линта, Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић, предсједник Фудбалског клуба „Партизан“ Зоран Поповић, предсједник ФК „Фрушкогорац“ Дарко Лазаревић и предсједник НК „Петрова Гора“ Милорад Кнежевић.

Линта се,  у име организатора ,  захвалио донаторима који су у спортској опреми помогли НК „Петрова Гора“.  Ради се о ФК „Партизан“ који је донирао 22 пара нових копачки, ФК „Фрушкогорац“ који је донирао 17 пари копачки; фудбалеру Милану Јовановићу који је донирао 10 фудбалских лопти и Душку Рађеновићу, родом из Срба, који је донирао 20 мајица и дресова и 40 штуцни.

Након службеног дијела предсједник Мјесне заједнице Сремска Каменица Љубомир Ласица и руководство ФК „Фрушкогорац“ из Сремске Каменице су за фудбалере НК „Петрова Гора“ и ФК „Фрушкогорац“  и њихове пријатеље организовали ручак у етно кући „Чаробњак“ .  Послије ручка присутне је забављала крајишка група Црни бисери.  Миодраг Линта, Миле Шапић и Петар Шаула испратили су у вечерњим часовима играче и руководство НК „Петрова Гора“ који су аутобусом кренули својим кућама на Кордун.

(Да отворите слику у пуној величини кликните на њу)

[inpost_galleria thumb_width=“211″ thumb_height=“200″ post_id=“491″ thumb_margin_left=“1″ thumb_margin_bottom=“10″ thumb_border_radius=“1″ thumb_shadow=“0 1px 4px rgba(0, 0, 0, 0.2)“ id=““ random=“0″ group=“0″ border=““ show_in_popup=“0″ album_cover=““ album_cover_width=“211″ album_cover_height=“200″ popup_width=“800″ popup_max_height=“600″ popup_title=“Gallery“ type=“yoxview“ sc_id=“sc1449274861657″]
Нема коментара

Напишите коментар