скупштина Удружења Госпићана „Никола Тесла“

Oдржана скупштина Удружења Госпићана „Никола Тесла“ у Београду

У Београду је дана 17. јуна 2017. године одржана изборна скупштина Удружења Госпићана „Никола Тесла“. Скупштини су присуствовали представници Секције 6. личке дивизије, Коалиције удружења избјеглица, представници више удружења из Хрватске… Скупштини је упутио честитку са најљепшим жељама за успјех у раду протојереј Славко Стевановић, последњи парох госпићке парохије до 1991. године. Делегатима Скупштине обратио се и предсједник Коалиције удружења избјеглица Миле Шапић који је присутне поздравио у своје и у име народног посланика Миодрага Линте који због раније преузетих обавеза није могао да дође на Скупштину.

Уз химну Републике Србије Боже правде и одавање поште преминулом Милану – Миши Судару, предсједнику Удружења, у Скупштини је поднесен Извјештај о раду Удружења у протеклој години. Извјештај о раду Удружења поднио је Славко Прошић, предсједник предсједништва, који се у своме излагању осврнуо на све активности које је Удружење реализовало у протеклој години, са приједлогом програма рада за наредну годину. Извјештај Надзорног одбора о финансијском пословању Удружења поднијела је Соња Ћурчић.

Скупштина је изабрала предсједника и предсједништво од једанаест чланова. За предсједницу Скупштине изабрана је Биљана Ћалић. Изабрани чланови предсједништва, као и предсједница Скупштине су људи који су својим радом, угледом и досадашњим активностима од оснивања Удружења, допринијели афирмацији и успјеху Удружења на реализацији програмских циљева и задатака из Статута и програма рада. У руководећем тиму има више младих људи, који ће раду Удружења давати нови квалитет. Рад Скупштине завршио је уз коктел и дружење уз музику завичаја.

Миле Рајчевић, проф.

(Да отворите слику у пуној величини кликните на њу)

[inpost_fancy thumb_width=“220″ thumb_height=“220″ post_id=“9077″ thumb_margin_left=“10″ thumb_margin_bottom=“10″ thumb_border_radius=“2″ thumb_shadow=“0 1px 4px rgba(0, 0, 0, 0.2)“ id=““ random=“0″ group=“0″ border=““ show_in_popup=“0″ album_cover=““ album_cover_width=“220″ album_cover_height=“220″ popup_width=“800″ popup_max_height=“600″ popup_title=“Gallery“ type=“fancy“ sc_id=“sc1499700068288″]
Нема коментара

Напишите коментар