Поново покренута брутална кампања пуна лажи и болесне мржње против народног посланика Миодрага Линте

Савез Срба из региона обавјештава јавност да је поново покренута брутална кампања пуна лажи и болесне мржње против предсједника Савеза Срба из региона и народног посланика Миодрага Линте.

Кампању су данас покренула два проусташка портала Дневно.хр и Хрватски ослободилачки покрет поводом одлуке Миодрага Линте да путује у Хрватску и у уторак 13. фебруара дочека предсједника Вучића у мјесту Вргинмост на Кордуну а затим присуствује скупштини Српског народног вијећа у Загребу.

Портал Хрватски ослободилачки покрет објавио је пријетећи текст „Велеиздаја: Предсједница позвала главног српског терористу Линту да дође из Београда и дочека Вучића у Хрватској“.

Портал Дневно.хр објавио је хушкачки текст „Долази с Вучићем и поручује: Нисмо успјели пушком, сада ћемо се борити другим средствима“.

Проусташке снаге не могу да се помире са чињеницом да се Миодраг Линта годинама активно бори да се протјернаим Србима и другим оштећеним грађанима врате њихова отета имовинска и стечена права, исплати накнада штете за уништену имовину, казне бројни ратни злочини над Србима, ријеши питање несталих Срба и побољша положај преосталих Срба у Хрватској кроз економски развој крајишког подручја, запошљавање у јавном сектору, слободну употребу ћирилице и српског језика и престанак говора мржње.

Информативна служба
Савеза Срба из региона

Нема коментара

Напишите коментар