АКТУЕЛНО:

Вучје срце на челу са Мирјаном Вулетић неуморно помаже

Удружење Вучје срце неуморно помаже оне којима је помоћ најпотребнија те су стога 1. Новембра у ресторану Банија лукс организовали још једно хуманитарно вече за малу Милицу Анђелковић која болује од леукемије. С обзиром да је ово удружење доказало и показало своју хуманост, многи извођачи се радо одазивају њиховим позиву, како бу успјели у заједничкој мисији прикупљања средстава. Сакупили су око 5.000 евра.

Вече је благословио и протојереј-ставрофор Миле Јокић, а са њим се дошли и протојереј Дарко Кончаревић и протојереј Слободан Вујасиновић.

Покретач овог Удружења Мирјана Вулетић са својим сарадницима захвалила се учесницима Емилу Боти, и његовим музичарима Предрагу Мирковићу, Владимиру Јанковићу, Миши Милинковићу и озвучењу. Присуствовао је и Ботин син Михајло слиједећи хуманост свог оца.

Организатори наглашавају да им је била велика част што је вечери присуствовао и Срећко Шушић, као и Марко Булат, пјевач крајишког поријекла. И овог пута позиву организатора одазвали су се Горан Ристић Гоци, Саво Миодраг, Пеђа Вујић, Срећко Кречар, Дејан Буквић, Дејан Гојковић и двије даме пјевачице Стана Милорадов-Станојевић и Рада Никачевић.

Присутнима се обратила и Драгана Љуна, Мирјанина десна рука, нагласивши да као што је и увијек истицала у свим претходним вечерима хуманитарног карактера, све ово не би било могуће, ни овако успјешно да није пјевача и музичара, којима је у име Удружења Вучје срце и у своје лично име упутила велику захвалност

– Такође, на моју велику радост и понос, моја драга динарка, књижевник, предсједник СКОР-а Чедна Радиновић Лукић придружила нам се такође донирањем својих књига и новчаним учешћем и тиме дала свој велики допринос у овој нашој хуманитарној акцији. Истичем велику захвалност фирмама Динара оил господина Драгана Петковића као и Реса градња Саве Цвитковића, који су донирали већу суму новца и такође почаствовали нас својим присуством на овој хуманитарној вечери, а ништа мање своје учешће и у овој вечери, као и у свакој претходној дао је Синиша Дуброја.

Чланови Удружења Вучје срце су истакли захвалност и ресторану Банија лукс, власнику Стеви као и цијелој његовој породици и особљу ресторана, који су током цијеле вечери били раме уз раме са организаторима и допринијели да вече протекне у најбољем реду на задовољство свих присутних.

– Сви ови људи су вриједни сваког поштовања и респектовања и сви су показали и доказали да доброта и добра дјела итекао су присутни у нашем народу поред свих невоља и недаћа, доказали да су ту и у времена и у невремена! Показали своје велико племенито срце и доброту и тиме заслужују велики респект!

Новинар Српског кола

Драгана Бокун

Нема коментара

Напишите коментар