„За будућност Црне Горе“: Интерпол је оптужио Црну Гору да подиже политички мотивисане потјернице, кривично ћемо процесуирати Миливоја Катнића

Имаћемо реалан проблем као држава како ће Интерпол одреаговати на неке будуће црвене потјернице, јер смо изгубили повјерење, истакао је Кнежевић.

На данашњој прес конференцији, у име велике народне коалиције „За будућност Црне Горе“, лидер ДНП-а Милан Кнежевић, презентовао је јавности документацију којом је разобличио завјереничко дјеловање СДТ-а на челу са Миливојем Катнићем, који је, како су истакли, монтирао оптужнице лидерима ДФ-а, покушавајући да доведе у везу њих са Ароном Шавивом, Џозефом Асадом и Душком Кнежевићем, против којих су и подигли црвене интерполове потјернице, које је, у међувремену, Интерпол укинуо.

– Укидање интерполових потјерница до краја је разобличило намјеру СДТ-а да Душка Кнежевића  повеже и оптужи за финансирање изборне кампање ДФ-а. Интерпол је одлучио да укине потјерницу јер се против њих води политички мотивисан поступак. Имаћемо реалан проблем као држава како ће Интерпол одреаговати на неке будуће црвене потјернице, јер смо изгубили повјерење, истакао је Кнежевић, подсјећајући да је 10. 10. 2016. године Миго Стијеповић рекетирао Душка Кнежевића у име Мила Ђукановића и да су.тај новац конвертовали запослени у Атлас групи за потребе изборне кампање ДПС-а у Зети.

– Дана 22.9.2017. имамо наредбу о мјерама тајног надзора против шесторице возача и запослених у Атлас банци који су конвертовали новац за ДПС, али имамо и наредбу о проширењу мјера тајног надзора од 28.9.2017. против запослених u Атлас банци. Све се ово дешава у моменту кад је почело суђење за државни удар, јер је неко желио да повеже Кнежевића и ДФ, подвукао је Милан Кнежевић; и додао:

„Ми 28.12. 2017. добијамо наредбу да се обуставља истрага против њих шесторице, јер су они у ствари радили само под притиском да конвертују новац за ДПС“.

Кнежевић је закључио да ће доставити Апелационом суду доказ у виду документа гдје се трајно одбацује интерполова потјерница и да ће кривично процесуирати Миливоја Катнића јер је учествовао у монтажи процеса против ДФ-а.

Цјелокупну конференцију за медије погледајте ОВДЈЕ.

Преузето са: in4s.net

Нема коментара

Напишите коментар