АКТУЕЛНО:

Чланови Асоцијације војних ветерана Србије раде на омасовљавању асоцијације

Чланови Aсоцијације војних ветерана Србије окупили су се 28.12. у својим просторијама како би једни другима честитали предстојеће празнике.

Циљ Асоцијације војних ветерана Србије је да се у 2020. омасове како је за Српско коло рекао Миленко Продановић, предсједник Асоцијације.

– Окупили смо се и да се договоримо око прикупљања средстава, како би могли да помогнемо неком коме је помоћ заиста потребна – рекао је Миленко Продановић и додао како је Асоцијацији помогао министар полиције Стефановић како би добили прсторије на коришћење.

– Нас војне ветеране држава треба да уважава. Никада нисмо били против државе, већ смо увијек своје интересе стављали на страну ради државних интереса. Чак смо и јавно подржали предсједника Александра Вучића и врховног команданта оружаних снага.

Из Асоцијације су поручили да саосјећају са српским народом у Црној Гори и да их подржавају. У сваком тренутку су спремни да помогну, као што су чинили када су Србију задесиле поплаве и у још многобројним ситуацијама.

Било је ово једно пријатно дружење када су се некадашњи саборци присјетили тешких и оних лијепих – другарских тренутака са ратишта.

Текст и фото: Драгана Бокун

 

 

Нема коментара

Напишите коментар