ДФ: Разочараћемо дукљанске нацисте – остајемо у Црној Гори

Ако неко и крене да нас тјера из Црне , знаће да се одбрани ,,голоруки“ српски народ.

Разочараћемо дукљанске нацисте- остајемо у Црној Гори, зауставићемо њено претварање у НДХ и донијети јој слободу, наводи се у саопштењу Демократског фронта.

Морамо разочарати директорицу Гимназије са Цетиња и остале зајапурене дукљанске нацисте, јер ипак имамо намјеру да останемо у Црној Гори, пошто су је наши преци кроз историју стварали, за њу се борили и крв проливали. Остаћемо и због тога како би Црној Гори донијели слободу и срушили власт која промовише усташку идеологију, и која је изњедрила послушнике каква је директорица са Цетиња, истиче се у саопштењу.

Према њиховим ријечима, само у „овој монтенгринско-нацистичкој творевини овакви ликови и незналице могу да буду директори у школама“.

„Она је, наравно, једна у низу, јер су директорска мјеста у школама у највећем проценту попуњена таквима, који се тамо не налазе због знања и угледа, него само што су одани партији, антисрпству, антиправослављу и како би уцјењивали и шпијунирали запослене.

Према њиховим ријечима, оно што је урадила директорица из Цетиња је отворени позив на прогон и погром, и потпуно разобличава суштину данашњег „празника“ и открива праве намјере њених шефова, познатих антисрба Мила Ђукановића и министра просвете Дамира Шеховића.

Ако неко и крене да нас тјера из Црне , знаће да се одбрани ,,голоруки“ српски народ. Рече Ракић једном ,,и данас, кад дође до последњег боја…, закључили су.

Преузето са: in4s.net

Нема коментара

Напишите коментар