ДР НЕСТОРОВИЋ: Истина о корони ће испливати, то је апсолутно политичка ствар

Откако је први пут формиран Kризни штаб, он је неко ко је изазивао највише коментара. На његове изјаве нисте могли остати равнодушни. „Између два света“ је штиво о судару светова класичне и традиционалне медицине, преношења психичке и животне енергије и позитивном ставу према животу.

Њен аутор је професор доктор Бранимир Несторовић, који је за „150 минута“ објаснио да се његова књига налази између два света јер пропагира идеју да се човек сам лечи. Он не оспорава да традиционална медицина има многе успехе, али сматра да се удаљила од суштине да помогне човеку и постала комерцијализација, велики начин да се заради новац.

„Јако сам добар са својим пацијентима и скоро сви хронични болесници користе и неке алтернативне методе лечења. Болнице су постале дехуманизовани комбинати у којима нико никог не познаје, а алтернатива има емпатички карактер. Сваки лекар мора да пита пацијента да види шта осећа, који су му страхови, шта му највише смета…“, каже др Несторовић.

Он сам за себе каже да га је живот формирао на посебан начин и да је било пуно „клацкалица“.

Он верује да ће истина о корони испливати јер је то „апослутно политичка ствар“.

„Јесте ли видели шта је Трамп рекао. ‘Kад будем реизабран више неће бити короне“, рекао је др Несторвоћи.

Људима саветује да се не воде научним радовима, већ личном интуицијом.

„Постоје три тачке интуције – стомак, срчана интуиција која вам говори да ли вам се нешто свиђа и мождана или најглупља – инхибирана утицајем васпитања“, поручује.

Иначе, Несторовићева књига је у продаји и сад излази 4. издање, а за 5. је дописао 50 страна своје биографије, како каже, по жељи многих.

intermagazin.rs
Нема коментара

Напишите коментар