НК "Петрова Гора"

Из Србије с љубављу: Уручена опрема за НК „Петрова Гора“ из Војнића

Завичајни клуб Кордунаша, сходно својим планским активностима на обезбjеђивању неопходне материјалне помоћи младима на Кордуну, а прије свега онима организованим у НК „Петрова Гора“, као и младима у СКД Просвјета у Војнићу, Крњаку и Вргинмосту, обезбједио је тражену спортску опрему за млађе категорије спортског колектива у Војнићу.

Захваљујући средствима од овогодишњег дружења на 30. Сабору Кордунаша одржаном марта ове године, као и донаторима, набављени су шушкавци и костобрани за млађе селекције НК „Петрова Гора“ из Војнића у вриједности од 80.000 динара.

Члан руководства Удружења Кордунаша Миле Шапић је 17. августа 2018. године у просторијама овог клуба у Војнићу године уручио ову опрему предсједнику и секретару клуба Милораду Кнежевићу, Николи Еремићу и тренерима млађих селекција Ђуру Шаули и Бојану Добросављевићу.

– Руководство Завичајног клуба Кордунаша и овом приликом, жели се захвалити свим Кордунашима, који су било, на директан или индиректан начин помогли у осигурању финансијских средстава, за набавку спортске опреме – рекао је за Српско коло предсједник Завичајног клуба Кордунаша Петар Шаула и позвао све земљаке да се прикључе акцијама којима се помаже талентованим Кордунашима ма гдје они живјели.

РЕДАКЦИЈА СРПСКОГ КОЛА – РСК

Нема коментара

Напишите коментар