Мандић: Ђукановић у преварама има велико искуство, биће изгласани сви закони и он ће бити принуђен да их потпише

Један од лидера ДФ-а Андрија Мандић казао је да ће 20. јануара на ванредној сједници црногорског парламента бити изгласани сви закони које је предсједник Мило Ђукановић вратио на поновно одлучивање, међу којима су и измјене Закона о слободи вјероисповијести.

Један од лидера ДФ-а Андрија Мандић казао је да ће 20. јануара на ванредној сједници црногорског парламента бити изгласани сви закони које је предсједник Мило Ђукановић вратио на поновно одлучивање, међу којима су и измјене Закона о слободи вјероисповијести.

Он је поручио да ће Ђукановић бити принуђен да тог датума све потпише.

“Кохабитација између нове Владе и Ђукановића одигравала се на онај начин на који смо и ми говорили да ће се десити. Знали смо да неће бити добре сарадње, и само се чекало да неко некога превари. Чињеница је да Ђукановић у преварама има велико искуство. Влада је очекивала да ће он урадити оно на шта га обавезује Устав, али се испоставило да је процијенио да може да пронађе пукотину и томе тежи”, казао је Мандић гостујући на ТВ Пинк.

Према његовим ријечима, грађани очекују да Влада ради одлучније и брже, како би могле да се осјете промјене након 30 година.

“Прошло је мјесец, нијесу урађени очекивани кораци, па они који су били на власти желе да се поново врате ту гдје су били. Ово је сада једна трка са временом и ометање парламентарне већине, али ми имамо довољно снаге и подршку грађана да демонтирамо тај мафијашки режим”, рекао је Мандић.

Извор: ЦдМ/Преузето са: ИН4С

Нема коментара

Напишите коментар