Наставак притисака са потписом Ђукановићевог режима; Поново обијена викендица Милана Кнежевића

Провалници су у викендицу породице Кнежевић упали користећи мердевине и обијајући прозор, који се иначе налази на висини од преко три метра од тла.

Породична викендица председника Демократске народне партије (ДНП) и једног од лидера водећег опозиционог Демократског фронта (ДФ) Милана Кнежевића на Скадарском језеру, коју дели са рођеним братом Мирком и братом од стрица Гораном, претходних дана се по други пут нашла на удару “необичних” провалника. Наиме, иако је реч о објекту подигнутом на висини и постављеном на металну конструкцију, до чијег улаза води степениште, провалници су у викендицу породице Кнежевић упали користећи мердевине и обијајући прозор, који се иначе налази на висини од преко три метра од тла. Занимљиво је и то да нису однели ништа из викендице, већ су, поред поломљеног прозора, само испретурали ентеријер, што недвосмислено указује да је циљ обијања викендице био упућивање претеће поруке Кнежевићу.

Иначе, викендица породице Кнежевић је по први пут обијена неколико дана уочи хапшења Ратке Кнежевић, мајке Милана Кнежевића, крајем јануара т.г, под оптужбом да је ометала рад полицијских органа и вређала припаднике полиције, којом приликом је уједно демолирана њихова породична кућа. И тада је викендица обијена на исти начин – разбијањем прозора, тј. ролетне, при чему ништа од предмета није било однето. Кнежевић је овај инцидент пријавио полицији, али се све свело на вршење увиђаја и узимање отисака, док полицијска истрага и даље траје.

Имајући у виду да се Кнежевић већ дуже време налази на мети криминогеног режима апсолутног господара Црне Горе Мила Ђукановића, још од измишљених оптужби за наводну умешаност у покушај инсценираног “државног удара” 2016. године, преко поменутог насртаја на његову породицу, па до четворомесечне казне кућног притвора изреченог због наводних увреда на рачун групе посланика Ђукановићеве Демократске партије социјалиста (ДПС), поновљено обијање викендице у власништву његове породице може се протумачити као јасан показатељ да Ђукановићев режим ни у време прокламоване усредсређености на пандемију коронавируса није одустао од добро познатих мафијашких метода застрашивања својих политичких противника.

По свему судећи, трн у оку су му били Кнежевићеви наступи у Скупштини Црне Горе у претходном периоду, у којима је изнео бројне критике на рачун Ђукановића и његових сарадника из редова црногорских тајкуна, чије су фирме искористиле пандемију за стицање екстрапрофита. Међутим, извесно је да су се Ђукановић и његови сатрапи у томе преиграли, пошто су њихове методе одавно “проваљене” од часних и слободољубивих грађана Црне Горе, који су својом бројношћу на величанственим скуповима за одбрану светиња Српске православне цркве (СПЦ) претходних месеци показали да се њихова борба за слободу и правду више не може зауставити, и да Ђукановићев режим и те како има чега да се боји на предстојећим изборима.

Преузето са: ИН4С

 

Нема коментара

Напишите коментар