ПАВИЋ: Рачак је једна од најгнуснијих – али и најважнијих лажи уграђених у темељ отвореног логора за Србе

Злочиначка творевина Косово мора непрекидно да држи у животу и ”освежава” лажи на којима је утемељена, а Рачак је једна од најгнуснијих али и најважнијих лажи уграђених у темељ тог отвореног логора за Србе, наводи Александар Павић за портал ИН4С.

„Таква књига може утицати на Србију утолико што је наставак пропагандног рата против нас, и сигурно ће бити коришћена у ту сврху. Злочиначка творевина Косово мора непрекидно да држи у животу и ”освежава” лажи на којима је утемељена, а Рачак је једна од најгнуснијих али и најважнијих лажи уграђених у темељ тог отвореног логора за Србе. Да имају мало више новца и утицаја, финансирали би не само књигу него и филм. А није искључено да ће и тога бити. Вилијам Вокер је индивидуа која није у стању да изговори истину, а уз то је интересно везана за тзв. Косово, као уосталом и Весли Кларк и упокојени вампир Медлин Олбрајт“, наводи Павић.

Наглашава да је оно најопасније у свему овом то што, како наводи, издавање ове пропагандне крпе може да послужи делу америчке дубоке државе као оправдање за неку нову агресију на Србију јер, ето, посао започет НАТО агресијом 1999. године још није завршен, јер Србија још није признала лажну државу.

Подсетимо, Приштина ће издвојити 70.000 евра за објављивање књиге о Рачку из угла бившег амбасадора ОЕБС-а на Косову Вилијама Вокера, изјавио је премијер привремених институција Аљбин Курти.

Случај Рачак био је прекретница која је послужила као аргумент усмерен против СР Југославије, и као „легално покриће“ за почетак НАТО агресије на СРЈ.

in4s.net
Нема коментара

Напишите коментар