Српска народна одбрана Васојевића и Лимске долине o посјети Ђукановића Беранама

Српска народна одбрана Васојевића и Лимске долине, реагује поводом неосноване посјете такозваног предсједника Црне Горе Беранама.Зато се питамо зашто је Мило Ђукановић, посјетио Беране,јер му је ваљда јасно да нам његова помоћ ни у времену вируса короне није потребна.Мило је опет дошао у Беране са празним обећањима и празном причом, па му зато кажемо “чувај се данајаца када вам и дарове доносе“.

У том савезу српских невладиних организација, истичу да је Мило, ничим изазван посјетио један здрави српски град, какве су Беране.
Он је како истичу у овом савезу, одавно није добродошао јер, нам је, све уништио и није због стотину разлога више у Беранама “драг гост“.
Нама нијесу потребни никакви “вирусолози“ ,да нам у град доносе “некакве“ здравствене мјере и да нам контролишу наше здравље. Ми смо у Беранама одавно оздравили.

Овај “извјесни господин“, би требао одавно да зна да су му Беране већ одавно рекле: “Мило доста је било“.-каже се у саопштењу Српске народне одбране Васојевића и Лимске долине, чије је саопштење потписао предсједник тог савеза Горан Киковић.

 

Нема коментара

Напишите коментар