АКТУЕЛНО:

„Свака част народе, ви сте исповједници Православља, чувари части и образа Црне Горе!“

Овај народ је најљепши и најдивнији храм који се у овој духовној обнови Црне Горе саградио и обновио. Са радошћу понављамо ријечи Апостола Павла: ”Јер ви сте печат мога апостолства у Господу. То је моја одбрана пред онима који ме осуђују.

Народе Божији, ако се сабере број људи који су данас молитвено шетали: Беранама, Бијелим Пољем, Жабљаком, Никшићем, Подгорицом, Баром, Пљевљима може се рећи, да је на улици било бар 50 000 људи.

Кад додамо Херцег Нови, Будву, Котор, Тиват то је бар још 15 000 људи, укупно 65.000. Онда можемо стварно да заблагодаримо Господу и да му ускликнемо пуна срца, порука је из Цетињског манастира.

Благодаримо вјерном народу који је показао изузетну одлучност и ријешеност да буде уз своју Цркву, одазвавши се на све позиве наших епископа на саборна окупљања.

Овај народ је најљепши и најдивнији храм који се у овој духовној обнови Црне Горе саградио и обновио. Са радошћу понављамо ријечи Апостола Павла: ”Јер ви сте печат мога апостолства у Господу. То је моја одбрана пред онима који ме осуђују.

Народе Божији, свака вам част, ви сте са својом Црквом, нови исповједници Православља, чувари части и образа Црне Горе!
Живјели,
Мир Божији,
Христос се роди!

„Ми смо војска патријарха Павла“

Омладина у Тивру је искористила  уживо пренос концерта и дочека Нове Година на државној телевизији и истакла транспарент:

Преузето са: ИН4С

Нема коментара

Напишите коментар