У Београду одржан хуманитарни концерт за обнову кућа на Банији

Зоран Предин, Ида Престер, Краљ Чачка, Наташа Тасић Кнежевић и гости изненађења наступили су на хуманитарном концерту за обнову кућа на Банији, који је организовало друштво за одрживу будућност Кораци у Комбанк дворани у Београду.

Хуманитарни концерт је наставак активности друштва Кораци на прикупљању помоћи за обнову кућа подручја Баније, страдалом у земљотресу у децембру 2020. године.

Новац од продаје карата биће уложен у изградњу и обнову кућа.

„Овај концерт смо дуго прижељкивали и на његовој реализацији смо предано радили. Иако нисмо прикупили довољно новца за једну кућу, настављамо даље, уверени да без солидарности нема бољег и достојанственог живота. Хвала Зорану Предицу, Иди Престер, Краљу Чачка, Наташи Тасић Кнежевић и Нади Матијевић што су нам помогли и приредили свима нама вече испуњено љубављу, солидарношћу и добром музиком.“ – поручили су из Друштва за одрживу будућност – Кораци.

Друштво за одрживу будућност – Кораци из Србије је од тренутка када су стигле вести да је Петрињу, Глину и Сисак погодила серија снажних земљотреса која је изазвала велика разарања и људске жртве, у сарадњи са тамошњим институцијама, организацијама цивилног друштва и појединцима организовало прикупљане помоћи за становништво погођено овим земљотресима.

Нема коментара

Напишите коментар