Уручена помоћ повратничком становништву Гламоча и Грахова

Представници компаније „М:тел“ посјетили су општине Гламоч и Босанско Грахово и повратничком становништву ових крајева уручили додатне пакете помоћи у виду хране, дрва за огрев, хигијенских производа и пакетића за дјецу.

Становницима Гламоча уручена су 43 пакета помоћи, а за свако од тих домаћинстава „М:тел“ је обезбиједио огревно дрво које је стигло до њихових кућа.

У Босанском Грахову су, уз додатна 23 пакета помоћи и дрва, за најмлађе уручени светосавски пакетићи, саопштено је из ове компаније.

Генерални директор компаније „М:тел“ Јелена Триван разговарала је са становништвом о проблемима и животним неприликама са којима се свакодневно суочавају, те одлучила да упути додатну помоћ у ове општине.

– Ко не иде међу људе, он не зна шта је мука и сиромаштво. Ово је честит и добар народ који ме увек испуни снагом и топлином. Не постоји жеља коју им не бих испунила, а њихове жеље су врло скромне – обновите нам купатило, купите нам дрва, урадите нам изолацију на кући. Нико од нас не би живио у тој муци, а с друге стране не постоји нико од њих ко би из те муке отишао – рекла је Триванова.

Из компаније „М:тел“ подсјећају да ова хумана акција траје у континуитету од 2021. године и да свака посјета само потврђује колико је неопходно бити ослонац Србима у ФБиХ у свакодневним недаћама са којима се сусрећу.

„М:тел“ ће наставити са континуираном подршком повратничком становништву ових крајева, а уз договорену помоћ за двије породице у Босанском Петровцу, ускоро ће отворити врата својих пословница у овој и општини Босанско Грахово, наведено је у саопштењу.

Извор: РТРС

Нема коментара

Напишите коментар