Змијањци једногласни

У Каћу 27.12.2019. одржана је Изборна скупштина Удружења „Змијање“ из Каћа. Скупштини је присуствовало 30 чланова. Скупштину је отворио предсједник удружења Ђорђе Пантелић који је поздравио присутне и пожелио им успјешан рад.

Предсједник управног одбора Вукашин Плавшић је прочитао извјештај рада Удружења из ког се видјело да је година била успјешна и који је скупштина као такав и усвојила. Затим је секретар Удружења, Гојко Капетановић, представио финансијски извештај који је раније достављен члановима скупштине. Надзорни одбор је позитивно оцјенио извјештај и без примједби је изгласан. Затим се приступило избору нових органа удружења.

Након краће дискусије као једини приједлог је био реизбор старог руководства те је једногласно изгласано да нови предсједник буде Ђорђе Пантелић, предсједник управног одбора Вукашин Плавшић, предсједник надзорног одбора Илија Проле и благајник Драшко Лакић.

Једина промјена је нови секретар Удружења за ког је изабран Душан Дикић, а разријешен је претходни Гојко Капетановић који је на тој дужности био два мандата па није могао бити биран за још један.

Предсједник Удружења Ђорђе Пантелић се захвалио на новом избору и указаном повјерењу и предложио план рада удружења за наредни период који је једногласно подржан од чланова скупштине. Још једном су се Змијањци показали као сложни и потврдили да је будућност удружења на сигурном путу. Гост удружења је био Милан Гутић, предсједник извршног одбора новооснованог Удружења „Корени“. Господин Гутић се захвалио на позиву и укрстко упознао присутне са планом рада Удружења „Корени“.

 

Аутор: Душан Дикић

Нема коментара

Напишите коментар