АКТУЕЛНО:

Удружење Ветерана Војске и Милиције РСК присуствовало је 31 годишњици пробоја Коридора живота

Удружење Ветерана Војске и Милиције РСК присуствовало је 31 годишњици пробоја Коридора живота. Припадници Удружења позвани су званично од Републике Српске и њене борачке организације, тим гестом и позивом што се тиче Коридора правда према Крајишницима је задовољена, рекли су из Удружења ветерана Војске и Милиције Републике Српске Крајине.
Присуством чланова  Удружења дато је до знања да је улога Крајишника незаобилазна као и да је  изузетно значајан допринос снага Милиције РСК у операцији Коридор.
 Ово Удружење нема нема приступ телевизијама и телевизијским емисијама, али преко њихове Фејсбук странице описали су улогу сваке регије из Крајине у току пробоја Коридора живота.
наставиће и даље да утичу на јавност и доказују да су Крајишници хероји добијених битака и да им је мјесто у строју побједника и хероја који су јуначки поразили усташе у Посавини.
Присуство делегације поменутог Удружења на јучерашњој манифестацији треба да подстакне све Србе ма гдје год били да Срби са обје стране Дрине треба да се држе заједно и треба да теже ка уједињењу а не раздвајању и разједињавању.
Сапоштење Удружења ветерана Војске и Милиције РСК
Нема коментара

Напишите коментар