ХАОС у Будви: Ухапшено ПЕТ одборника, „приватно обезбјеђење“ бацило сузавац

Одборници Демократског фронта и СНП-а ушли су на представу „купљене“ већине у СО Будва послије бројних перипетија са приватним обезбјеђењем на улазу у холу зграде

Приватно обезбјеђење СО Будва употрјебило је хемијско средство приликом сједнице СО Будва.

Пет одборника у Скупштини општине (СО) Будва – Приведени су Ђорђе Вујовић (ДФ), Милан Шољага (ДФ), Наташа Митровић (ДФ), Дејан Божовић (ДФ), Јанко Димић (ДФ) и Крсто Рађеновић (СНП) у станицу полиције. Како сазнајемо, Наташи Митровић је позлило и она је у Дому здравља.

У салу СО Будва жели да уђе одборник ДФ Милан Шољага, коме обезбјеђење не да да уђе, јер им је речено да је забрањено, пишу Вијести.

Шеф кабинета предсједника Општине Будва Марка Царевића (ДФ) и функционер ДФ Никола Јовановић казао је да да криминална организација насилно смјењује власт а не дозвољава да Шољага уђе на сједницу.

У скупштинској хали умало је дошло до физичког контакта између одборника Крста Рађеновића (СНП) и Милије Секуловића (ДПС).

Након што су бацили сузавац, припадници приватног обезјбеђења су употребом бруталне силе, почели да избаају одборнике из зграде општине.

Одборници Демократског фронта и СНП-а ушли су на представу „купљене“ већине у СО Будва послије бројних перипетија са приватним обезбјеђењем на улазу у холу зграде.

Ђорђе Вујовић је снимио ДПС егзекутора Николу Дивановића унутар сале обраћајући се јавности да је доведен из Подгорице да задужи Будву за 40 милиона еура.

Убрзо се појавило и приватно обезбјеђење које одбија да покаже легитимације и окрећу леђа камери.

Новинарка Побједе која се задесила у холу, насилно је избачена из зграде од стране плаћеника из приватног обезбјеђења.

Вест преузета са: in4s.net

Нема коментара

Напишите коментар